Mersin Çocuk Üniversitesi tarafından düzenlenen, TÜBİTAK 4007 programı tarafından desteklenen Türkiye Çocuk Üniversiteleri ve Bilim Merkezleri Çalıştayı ve 2. Uluslararası Bilim Şenliği kapsamında Harran Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Harran Çocuk Üniversitesi) faaliyetlerini tanıttı.

Yrd. Doç. Dr. Hülya Karataş tarafından “Sağlığımı Önemsiyorum”, Öğr. Gör. Dr. Emine Teker tarafından “Sanat Akademisi” ve Okt. Hüseyin Koç tarafından “English Corner” atölyeleri şenliğe katılan çocuklarla gerçekleştirildi.

Mersin Yenişehir CNREXPO Fuar Alanında yapılan etkinlikte 150 akademisyen, 200 atölye çalışması ve 200 öğrenci projesi sunumu yer aldı. Çok sayıda ulusal ve uluslararası ziyaretçilerin katıldığı etkinlikte Şanlıurfa ili, Harran Üniversitesi ve Harran Çocuk Üniversitesinde yapılan tüm faaliyetlere ilişkin bilgiler verildi.

























































ULUSLARARASI ÜYELİKLER



ETKİNLİK TALEP FORMU

Çocuk Üniversitemiz bünyesinde düzenlenecek etkinliklerde görüşlerinizi önemsiyoruz. Görmek istediğiniz etkinlikleri bildirmek için aşağıdaki QR kodun yönlendireceği anketi doldurabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA