"CAKE ART SHOW 2018"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilip uygulanan "Cake Art Show 2018" etkinliğine Harran Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Harran Çocuk Üniversitesi) tarafından da iki atölyeyle destek verildi. Harran Çocuk Üniversitesi Müdürü Doç. Dr. Hülya KARATAŞ rehberliğinde hazırlanan atölyelerde, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emine TEKER "Animasyon ve Sanatla Terapi" atölyesiyle; Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hüseyin KOÇ ise "Play & Learn English" atölyesiyle etkinliğe katılan yaklaşık 350 çocuğa keyifli bir eğitim verdi. 

 

“YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZ HAYAL ETSİN; BİZLER EĞİTİM DE YAPARIZ, KEK DE!”

"Cake Art Show 2018" (Pasta Şöleni) ardından konuşan Harran Çocuk Üniversitesi Müdürü Doç. Dr. Hülya Karataş; “Şanlıurfa'daki güzel çocuklarımız için gerçekleştirilen bu şenliğe desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Harran Çocuk Üniversitesi olarak bizler bu tür çalışmaları her zaman destekledik, hiç durmadan da destekleyeceğiz. Çocuklarımızın yüzlerini gülerken görmekten aldığımız zevk, inanın hiçbir şeyle değişilemez. Yeter ki çocuklarımız hayal etsin, istesin; bizler eğitim de yaparız, kek de!" dedi. 

Harran Çocuk Üniversitesi'nin Türkiye’nin en fazla öğrenci potansiyeline sahip çocuk üniversitesi olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Hülya KARATAŞ, bu tarz etkinliklerin büyüyerek devam edebilmesinin, gerçekleştirilecek işbirliklerine ve desteklere dayandığını hatırlatarak özellikle belediyelerden işbirliği desteği istedi.


 

TÜRKİYE'NİN İLK ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ MÜZESİ KURULACAK

"Cake Art Show 2018" boyunca ortaya koydukları güzel pastaları Harran Çocuk Üniversitesi'ne armağan eden Nermin AKYILDIZ ve Ece AKYILDIZ'ın, hediye edilen pastaları etkinliğe katılamayan çocukların da görüp ilham alabilecekleri, müze şeklinde bir ortamda muhafaza edilip sergilenmesini istemeleri üzerine, Harran Üniversitesi'nin de katkılarıyla Türkiye'nin ilk Çocuk Üniversitesi Müzesi'nin kurulması için çalışmaların başlatılacağı ve serginin burada yapılacağı sözü verildi. 









ULUSLARARASI ÜYELİKLER



ETKİNLİK TALEP FORMU

Çocuk Üniversitemiz bünyesinde düzenlenecek etkinliklerde görüşlerinizi önemsiyoruz. Görmek istediğiniz etkinlikleri bildirmek için aşağıdaki QR kodun yönlendireceği anketi doldurabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA