Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (Harran Çocuk Üniversitesi) ortak olduğu “Horizon 2020-MSCA-NIGHT-2018 çağrısı kapsamında “International Mersin Science Night (MERSCIN)” ve devamında gerçekleştirilecek “3. Uluslararası Mersin Bilim Şenliği” projelerinin açılış törenine Harran Çocuk Üniversitesi de katıldı.

Mersin’de CNR EXPO Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen açılış törenine üniversiteyi temsilen Proje Bilim ve Düzenleme Kurulu Üyesi Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpunar ve Harran Çocuk Üniversitesi Müdürü Doç. Dr. Hülya Karataş da katıldı.

Proje kapsamında 5 kıtada bulunan 16 ülkeden 34 araştırmacı, ulusal düzeyde 34 şehirde bulunan 48 kurumdan 96 araştırmacı, yerel düzeyde ise 3 üniversite ve 16 kurumdan 128 araştırmacı ve uzman, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bulunan 168 okuldan 395 öğrenci ve 140 öğretmenden oluşan proje ekibi ile 124 atölye, 212 proje sergi, akıl zeka oyunları, bilim gösterileri, teleskopla uzay gözlemi, spor oyunları, sanat etkinlikleri, yamaç paraşütü gösterisi gibi etkinlikler düzenlecek.











ULUSLARARASI ÜYELİKLER



SOSYAL MEDYA