Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Öğr. Gör. Büşra VURAL ŞENEL ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Hüseyin KOÇ, yürütülmesi planlanan projeler hakkında görüşmek ve potansiyel işbirliği imkanlarını değerlendirmek üzere Karacadağ Kalkınma Ajansını ziyaret etti. Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Temsilcisi Cüneyt ATEŞ ile geleceğe yönelik paydaş proje ve etkinlik değerlendirmeleri yapılarak verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Harran Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, Karacadağ Kalkınma Ajansı personeline misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.