Harran Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Büşra VURAL ŞENEL, 25-31 Mart Kütüphaneler Haftası etkinlikeri kapsamında, Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesinde "Yapay Zeka Destekli Resimli Çocuk Kitabı Atölyesi" gerçekleştirdi.

Atölye kapsamında, çocukların oluşturduğu özgün bir hikayenin illüstrasyonu Yapay Zeka aracı Copilot tarafından hazırlandı. Atölyeye katılan çocuklara tasarladıkları kitapların basılarak hediye edileceğini belirten Merkez Müdürü VURAL ŞENEL, "İl Halk Kütüphanemize Merkezimizle yaptığı işbirliğinden ötürü teşekkür ederiz. Bu tarz, çocuklarımıza ileri teknoloji merakını aşılayacak proje ve etkinliklerimize işbirlikleriyle devam edeceğiz." açıklamalarında bulundu.